Milarian naon anu anjeun pikahoyong

Saatos 40 taun épolusi, produk Mingrong dipasarkeun ka langkung ti 50 nagara, ngalayanan rébuan konsumén di dunya.

kaunggulan urang

Sistem manajemén kualitas anu teu sampurna, tim manajemen anu saé pisan, sareng sistem operasi anu épéktip mangrupikeun landesan pertumbuhan urang.

Produk Panas

Mingrong nyayogikeun garis komprehensif sekering ayeuna-ngawatesan.

tingali langkung

Tentang Kami

Kerjasama win-win, perawatan humanistik, sareng tanggung jawab sosial perusahaan mangrupikeun tujuan urang.

  • Non-Filler-Renewable-Fuse-Links
  • Bolt-Connected-Round-Cartridge-Type-Fast-acting-Fuse-Links-For-Semiconductor-protection

Lokasina di Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. ngalangkungan wilayah 13510m2, sareng ngagaduhan 500 padamel. Ékspor global dina kakuatan listrik sareng matérial canggih, Mersen mendesain solusi inovatif pikeun ngatasi kabutuhan spésifik klienna pikeun ngamungkinkeun aranjeunna ngaoptimalkeun prosés manufakturna dina séktor sapertos énergi, transportasi, éléktronik, kimia, farmasi sareng industri prosés. Mersen Listrik Daya nyadiakeun garis komprehensif sekering ayeuna-ngawatesan (tegangan low, tujuan umum, tegangan sedeng, semikonduktor, miniatur sareng kaca, sareng tujuan khusus) sareng asesoris, blok sekering sareng wadah, blok distribusi listrik, saklar sambungan tegangan low, tinggi saklar listrik, ERCU, Fusebox, CCD, alat pelindung lonjakan, tilelep panas, bar beus laminasi, sareng seueur deui.

Mersen badé nyerep sareng ngahiji sareng Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Sateuacan ieu disebut Mingrong) ngamimitian usaha mimiti réformasi sareng Pembukaan Tiongkok, mekar dina pasang gelombang gelombang ékonomi Cina, sareng teras ditingkatkeun ku konsép produksi anu maju sareng R&D anu kuat sareng keahlian rékayasa ti Mersen Group.

diajar deui