Tentang Kami

about-us

Lokasina di Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. ngalangkungan wilayah 13510m2, sareng ngagaduhan 500 padamel. Ékspor global dina kakuatan listrik sareng matérial canggih, Mersen mendesain solusi inovatif pikeun ngatasi kabutuhan spésifik klienna pikeun ngamungkinkeun aranjeunna ngaoptimalkeun prosés manufakturna dina séktor sapertos énergi, transportasi, éléktronik, kimia, farmasi sareng industri prosés. Mersen Listrik Daya nyadiakeun garis komprehensif sekering ayeuna-ngawatesan (tegangan low, tujuan umum, tegangan sedeng, semikonduktor, miniatur sareng kaca, sareng tujuan khusus) sareng asesoris, blok sekering sareng wadah, blok distribusi listrik, saklar sambungan tegangan low, tinggi saklar listrik, ERCU, Fusebox, CCD, alat pelindung lonjakan, tilelep panas, bar beus laminasi, sareng seueur deui.

probiz-map

PASAR KAMI

Mersen badé nyerep sareng ngahiji sareng Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Sateuacan ieu disebut Mingrong) ngamimitian usaha mimiti réformasi sareng Pembukaan Tiongkok, mekar dina pasang gelombang gelombang ékonomi Cina, sareng teras ditingkatkeun ku konsép produksi anu maju sareng R&D anu kuat sareng keahlian rékayasa ti Mersen Group. Saatos 40 taun épolusi, Mingrong ayeuna ngagaduhan tawaran produk anu disahkeun kana sababaraha sistem standar mainstream, kalebet GB, UL / CSA, BS, DIN, sareng IEC. Produk Mingrong parantos dipasarkeun ka langkung ti 50 nagara, ngalayanan rébuan palanggan saalam dunya.

CORNERSTONE pamekaran

Sistem manajemén kualitas anu teu sampurna, tim manajemen anu hadé, sareng sistem operasi anu épisién.

TUJUAN

Kerjasama win-win, perawatan humanistik, sareng tanggung jawab sosial perusahaan mangrupikeun tujuan urang.

NILAI INTI

Ngudag kontinyu sareng cita-cita pikeun tetep luhur nyaéta sumanget inti Mingrong.

TAROS KAMI

Kalayan yayasan anu kuat dina distribusi listrik sareng pasar industri, Mingrong ogé ngajantenkeun payun sareng ngadamel terobosan dina industri énergi anu terbarukan, sapertos kakuatan angin sareng fotovoltaik. Pikeun nangkep kasempetan dina Kawijakan Prasarana Anyar, waktuna Mingrong ngalih kana bab anyar cet biru: netep di Changxing sareng mekar janten basis manufaktur anu dimodernisasi, supados langkung ngamangpaatkeun pamekaran téknologi global Mersen sumberdaya. Samentawis waktos, éta ogé bakal teras ngaoptimalkeun basis ranté pasokan na di Cina, sareng neraskeun usaha na indigitalisasi, sareng ngawangun sistem kaamanan, lingkungan, sareng jaminan kualitas luhur.