Sekering Mobil

Pedaran pondok:

Rangkaian sekering wahana ieu diwangun ku dua bagian, tautan sekering sareng basis sekering. Numutkeun ka aplikasi anu béda, tautan sekering tiasa dibagi kana jinis normal (CNL, RQ1) sareng tipe gancang (CNN), duanana sambung sambung. Tautan sekering tiasa dihubungkeun langsung kana basa sekering anu dipasang (RQD-2) pikeun bursa sekering anu merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Perlindungan ngalawan overloads sareng sirkuit pondok dina jalur listrik. Dihaturkeun tegangan dugi ka 80V DC atanapi 50Hz 130V AC, Dipeunteun ayeuna dugi ka 800A.

Fitur Desain

Rangkaian sekering wahana ieu diwangun ku dua bagian, tautan sekering sareng basis sekering. Numutkeun ka aplikasi anu béda, tautan sekering tiasa dibagi kana jinis normal (CNL, RQ1) sareng tipe gancang (CNN), duanana sambung sambung. Tautan sekering tiasa dihubungkeun langsung kana basa sekering anu dipasang (RQD-2) pikeun bursa sekering anu merenah.

Data Dasar

Model, tegangan sareng dimensi dipidangkeun dina gambar 16.1 ~ 16.4 sareng tabel 16.

1
2
3
4
5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan