Sekering Mobil

  • Automobile Fuse

    Sekering Mobil

    Rangkaian sekering wahana ieu diwangun ku dua bagian, tautan sekering sareng basis sekering. Numutkeun ka aplikasi anu béda, tautan sekering tiasa dibagi kana jinis normal (CNL, RQ1) sareng tipe gancang (CNN), duanana sambung sambung. Tautan sekering tiasa dihubungkeun langsung kana basa sekering anu dipasang (RQD-2) pikeun bursa sekering anu merenah.