Bolt Patalina sekering Pakait

  • Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links Pikeun panangtayungan Semiconductor

    Unsur sekering cross-section variabel didamel tina lambar pérak murni disegel dina tabung lebur tina serat gelas epoxy anu tahan panas. Tabung sekering dieusi kuartal purity tinggi anu dirawat sacara kimia salaku medium pembakaran busur, Dua tungtung awak lebur disambungkeun kana kontak (péso) ku las titik.
  • Bolt Connected Square Pipe Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Sambungkeun Pipa Pasagi Tipe Fuse Fast-acting Pikeun panangtayungan Semikonduktor

    Unsur sekering cross-section variabel didamel tina lambar pérak murni disegel dina tabung lebur tina serat gelas epoxy anu tahan panas. Tabung sekering dieusi kuartal purity tinggi anu dirawat sacara kimia salaku medium pembakaran busur, Dua tungtung awak lebur disambungkeun kana kontak (péso) ku las titik.
  • Bolt Connected Fuse Links

    Bolt Patalina sekering Pakait

    Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak anu disegel dina kartrid anu didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugas. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Striker panginten dipasangkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun langsung microswitch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis.