Bolt Patalina sekering Pakait

Pedaran pondok:

Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak anu disegel dina kartrid anu didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugas. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Striker panginten dipasangkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun langsung microswitch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Perlindungan ngalawan overload sareng pondok-sirkuit dina jalur listrik (tipe gG), ogé sayogi pikeun panangtayungan bagian semikonduktor sareng alat-alat listrik ngalawan circuit-pondok (ngetik aR) sareng protectionof motor (ngetik aM). Tegangan anu dipeunteun dugi ka 1200V, Dipeunteun ayeuna dugi ka 630A, Workingfrequency 50Hz AC, Dipeunteun kapasitas pegatna dugi ka 80KA. Patuh sareng Gb13539 sareng IEC60269.

Fitur Desain

Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak anu disegel dina kartrid anu didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugas. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Striker panginten dipasangkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun langsung microswitch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis.

Data Dasar

Model, ukuran, peringkat dipidangkeun dina Gambar 6.1 ~ 6.11 sareng Tabél 6.

image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12
image13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan