Taros Kami

Mersen Zhejiang Co., Ltd.

Alamat

Gedong 2 #, No.1228, Jalan Chenwang,
Zona Pangembangan Téknis,
Changxing, Kota Huzhou,
Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

0086-15757275723
0086-19975217821
Fax: 0086-572-6260631

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Alamat

Gedong 2 #, No.1228, Jalan Chenwang,
Zona Pangembangan Téknis, Changxing,
Kota Huzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

0086-15757275723
0086-19975217821
Fax: 0086-572-6260631

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami