Panyekel Sekering Silindris

Pedaran pondok:

Saatos kasus suntik palastik dilengkepan ku kontak sareng tautan sekering, dasar-dasarna dibentuk ku ngelas atanapi ngagulung duanana tiasa terstruktur multi-fase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 mangrupikeun struktur kabuka, sareng anu sanésna struktur semiconcealed. Aya lima ukuran sekering anu sayogi pikeun dipilih pikeun dasar sekering anu sami tina RT18N, RT18B sareng RT18C, Aya dua sét garis kaluar pikeun RT18N. Hiji nyaéta
dipasang sareng tautan sekering link sekering tina ukuran numutkeun. Anu sanésna mangrupikeun kontak terbuka permanén kalayan titik putus ganda. Unit basa sadayana tiasa motong kakuatan. Basis Rt18 sadayana dipasang DIN rail, diantarana RT18L dilengkepan konci kaamanan ngalawan operasi anu salah dina kaayaan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Panyekel sekering ieu mangrupikeun panyokong pikeun sekering kalayan ukuran dugi ka 22 58mm, Teras sanggup digawé dina kaayaan panas anu disababkeun ku lt ogé tiasa dianggo salaku sekering pemutus sekering ku kombinasi multi-fase. Aya dua garis kaluar / kaluar dina pangkalan sekering RT18N, nyayogikeun fungsi motong kakuatan. Jinis RT18L ngagaduhan konci kaamanan anu ngangkut sekering nalika dipegatkeun pikeun nyegah operasi anu salah, éta ogé tiasa dilengkepan ku indikator, anu lumangsung nalika link sekering rusak. Dinilai tegangan insulate dugi ka 690V, Frékuénsi kerja 50Hz AC, Konvensional hawa bébas ayeuna termal dugi ka 125A; Patuh sareng GB13539.1 GB / T13539.2 sareng IEC60269-1 IEC60269-2.

Fitur Desain

Saatos kasus suntik palastik dilengkepan ku kontak sareng tautan sekering, dasar-dasarna dibentuk ku ngelas atanapi ngagulung duanana tiasa terstruktur multi-fase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 mangrupikeun struktur kabuka, sareng anu sanésna struktur semiconcealed. Aya lima ukuran sekering anu sayogi pikeun dipilih pikeun dasar sekering anu sami tina RT18N, RT18B sareng RT18C, Aya dua sét garis kaluar pikeun RT18N. Salah sahijina dipasang sareng tautan sekering link sekering tina ukuran numutkeun. Anu sanésna mangrupikeun kontak terbuka permanén kalayan titik putus ganda. Unit basa sadayana tiasa motong kakuatan. Basis Rt18 sadayana dipasang DIN rail, diantarana RT18L dilengkepan konci kaamanan ngalawan operasi anu salah dina kaayaan rusak.

Data Dasar

Modélna, Dipeunteun tegangan insulate, dipeunteun ayeuna, sareng diménsi dipidangkeun dina gambar 9.1 ~ 9.14 sareng Tabel 9 Lebar kombinasi N-phase dina Bn = nB.

image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan