Panyekel Sekering Silindris

  • Cylindrical Fuse Holders

    Panyekel Sekering Silindris

    Saatos kasus suntik palastik dilengkepan ku kontak sareng tautan sekering, dasar-dasarna dibentuk ku ngelas atanapi ngagulung duanana tiasa terstruktur multi-fase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 mangrupikeun struktur kabuka, sareng anu sanésna struktur semiconcealed. Aya lima ukuran sekering anu sayogi pikeun dipilih pikeun dasar sekering anu sami tina RT18N, RT18B sareng RT18C, Aya dua sét garis kaluar pikeun RT18N. Hiji nyaéta
    dipasang sareng tautan sekering link sekering tina ukuran numutkeun. Anu sanésna mangrupikeun kontak terbuka permanén kalayan titik putus ganda. Unit basa sadayana tiasa motong kakuatan. Basis Rt18 sadayana dipasang DIN rail, diantarana RT18L dilengkepan konci kaamanan ngalawan operasi anu salah dina kaayaan rusak.