Tautan Sekering Silindris

Pedaran pondok:

Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugasna. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana tutup mastikeun sambungan listrik anu dipercaya; Striker tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun geuwat mikro-switch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis. Sekering khusus sakumaha ka Gambar 1.2 ~ 1.4 tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Perlindungan ngalawan overload sareng sirkuit pondok dina jalur listrik (tipe gG), ogé sayogi pikeun panangtayungan bagian semikonduktor sareng alat-alatna ngalawan sirkuit pondok (ngetik aR) sareng perlindungan motor (ketik aM). Tegangan dinilai dugi ka 690V; Dipeunteun ayeuna dugi ka 125A; Frékuénsi damel 50Hz AC; Dipeunteun kapasitas pegatna dugi ka 100kA, Patuh sareng GB 13539 sareng IEC 60269.

Fitur Desain

Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugasna. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana tutup mastikeun sambungan listrik anu dipercaya; Striker tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun geuwat mikro-switch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis. Sekering khusus sakumaha ka Gambar 1.2 ~ 1.4 tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.

Data Dasar

Modélna. dimensi, peringkat dipidangkeun dina Gambar 1.1 ~ 1.4 sareng Tabel 1.

image1
image2
image3
image4
image5
image6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan