Tautan Sekering Silindris

  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silindris

    Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugasna. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana tutup mastikeun sambungan listrik anu dipercaya; Striker tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun geuwat mikro-switch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis. Sekering khusus sakumaha ka Gambar 1.2 ~ 1.4 tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.