Fuse Bases Pikeun Fuse Pipe Square Ku Kontak Péso

  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Fuse Bases Pikeun Fuse Pipe Square Ku Kontak Péso

    Dasar diwangun ku keramik anu kapadetan tinggi, papan résin tahan panas sareng kontak statis bentukna ngaganjel dina struktur anu kabuka. Produk kasebut diulas ku panas anu tilelepna anu alus, kapadetan mékanika tinggi, sambungan anu dipercaya sareng operasi saderhana. Éta sayogi kanggo sadaya sekering NH000-NH4.