Dasar sekering

  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Fuse Bases Pikeun Fuse Pipe Square Ku Kontak Péso

    Dasar diwangun ku keramik anu kapadetan tinggi, papan résin tahan panas sareng kontak statis bentukna ngaganjel dina struktur anu kabuka. Produk kasebut diulas ku panas anu tilelepna anu alus, kapadetan mékanika tinggi, sambungan anu dipercaya sareng operasi saderhana. Éta sayogi kanggo sadaya sekering NH000-NH4.
  • Special Fuse Bases / Holders

    Basis sekering Husus / Panyekel

    Aya dua jinis struktur pikeun jenis basa sekering ieu; Salah sahijina diwangun ku operator sekering, Tautan sekering bolting nyaéta
    dipasang kana operator, teras éta dilebetkeun kana kontak statik tina panyokong / dasar. Teu aya operator pikeun struktur anu sanés,
    dimana sekering bolting langsung dipasang kana kontak statik tina pendukung / base. Perusahaan ogé tiasa ngahasilkeun pangkalan non-standar sanés dina kabutuhan konsumén.
  • Cylindrical Fuse Holders

    Panyekel Sekering Silindris

    Saatos kasus suntik palastik dilengkepan ku kontak sareng tautan sekering, dasar-dasarna dibentuk ku ngelas atanapi ngagulung duanana tiasa terstruktur multi-fase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 mangrupikeun struktur kabuka, sareng anu sanésna struktur semiconcealed. Aya lima ukuran sekering anu sayogi pikeun dipilih pikeun dasar sekering anu sami tina RT18N, RT18B sareng RT18C, Aya dua sét garis kaluar pikeun RT18N. Hiji nyaéta
    dipasang sareng tautan sekering link sekering tina ukuran numutkeun. Anu sanésna mangrupikeun kontak terbuka permanén kalayan titik putus ganda. Unit basa sadayana tiasa motong kakuatan. Basis Rt18 sadayana dipasang DIN rail, diantarana RT18L dilengkepan konci kaamanan ngalawan operasi anu salah dina kaayaan rusak.