Fuse Carrier (Pakem)

  • Fuse Carrier (Handle)

    Fuse Carrier (Pakem)

    Pamawa sekering diwangun ku liang anu néwak. tombol push, dewan jaga sareng gagangna. Aya tilu posisi pikeun liang keno. pikeun NH000-NH00, NH0-NH3, sareng NH4 sekering.