Fuse Tautan

  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silindris

    Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugasna. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana tutup mastikeun sambungan listrik anu dipercaya; Striker tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun geuwat mikro-switch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis. Sekering khusus sakumaha ka Gambar 1.2 ~ 1.4 tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.
  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Tautan Sekering Babak Babak Ku Kontak Péso

    Unsur sekering peuntas variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina gelas epoxy tahan suhu luhur. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana kontak péso mastikeun sambungan listrik anu dipercaya.
  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Sekering Pipa Kuadrat Ku Kontak Péso

    Elemen sekering cross-bagian variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak disegel dina kartrid didamel tina keramik tugas tinggi, tabung Fuse ngeusi keusik quartz purity tinggi dirawat sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Indikator atanapi panarajang tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nunjukkeun cutout sekering atanapi masihan sababaraha sinyal sareng motong sirkuit sacara otomatis.
  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Non-Filler Tautan Sekering Anu Terpanjang

    Kontak cap silindris pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 60A, sareng kontak péso pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 600A, elemen sekering cross-section variabel anu didamel tina paduan seng. Pangguna tiasa ngagentos unsur sekering kaduruk kalayan gampang sareng nganggo sekering deui.