Alat Ngawaskeun Sekering

  • Fuse monitoring devices

    Alat monitoring sekering

    Éta diwangun ku bagian-bagian ieu: 1. Striker lééh, 2. Saklar mikro (kalayan hiji kontak caket anu normal sareng hiji kontak terbuka normal), 3. Dasar pikeun striker sareng saklar. Alat monitoring sekering biasana sajajar handapeun sekrup pengikat tutup di tungtung sekering. Nalika sekering rusak, pin anu mogok kaluar tina panyerang, microswitch kadorong sareng sinyal dikirim kaluar atanapi sirkuit ditegor. Teras jarak antara dua tungtung pengikat tiasa disaluyukeun dina kisaran anu tangtu pikeun paralel kana sekering kalayan jangkung anu béda.