Warta

  • The opening ceremony of Mersen Zhejiang Co., Ltd. was held at November 5th afternoon

    Upacara bubuka Mersen Zhejiang Co., Ltd. diayakeun dina 5 Nopémber soré

    Upacara bubuka Mersen Zhejiang Co., Ltd. diayakeun dina 5 Nopémber soré. Wakil Sekretaris sareng Pimpinan County Changxing County Yiting Shi ngucapkeun pidato. Dina pidato na, Yiting Shi nyarios yén pamekaran Changxing sok resep singa nari, sareng ...
    Maca deui
  • we organized all workers to travel to Yuliao

    kami ngatur sadaya padamel pikeun ngumbara ka Yuliao

    Tempat indah Yuliao tempatna di Yuliao, Kota Mazhan, anu aya di belah kiduleun County Cangnan, Propinsi Zhejiang. Wétan na caket sareng laut, sareng belah kidul caket kota Xiaguan, ogé kalér ditutup sareng kota Chixi, sedengkeun anu kulon ngadeukeutan kota Mazhan. Éta nutupan 18,5 ki kios ...
    Maca deui
  • Mersen  win the honorary title of CSR (corporate social responsibility) in 2020

    Mersen kéngingkeun gelar kehormatan CSR (tanggung jawab sosial perusahaan) di 2020

    Mersen parantos tanggel waler pikeun konsumén, komunitas sareng lingkungan bari nyiptakeun kauntungan sareng nganggap tanggung jawab hukum pikeun pemegang saham sareng padamel. Kami yakin yén tanggung jawab sosial perusahaan ngabutuhkeun usaha pikeun ngalangkungan konsép tradisional nyandak profi ...
    Maca deui
  • We held a fire drill in the morning of October 9, 2020

    Kami ngayakeun latihan seuneu di énjing 9 Oktober 2020

    Dina raraga nguatkeun kasadaran sadaya karyawan ngeunaan kaamanan seuneu, sareng ningkatkeun kapraktisan praktisna dina pencegahan seuneu sareng pananggulangan bencana, ogé nyegah kacilakaan dina pucukna, urang suksés ngayakeun latihan seuneu di énjing 9 Oktober 2020, anu mangrupikeun sasih sateuacan kaamanan kebakaran nasional ...
    Maca deui