Mersen kéngingkeun gelar kehormatan CSR (tanggung jawab sosial perusahaan) di 2020

news1-1

Mersen parantos tanggel waler pikeun konsumén, komunitas sareng lingkungan bari nyiptakeun kauntungan sareng nganggap tanggung jawab hukum pikeun pemegang saham sareng padamel. Kami yakin yén tanggung jawab sosial perusahaan ngabutuhkeun usaha pikeun ngalangkungan konsép tradisional nyandak kauntungan salaku hiji-hijina tujuan, nekenkeun perhatian kana nilai manusa dina prosés produksi sareng kontribusina pikeun lingkungan, konsumén sareng masarakat.
Mersen ngalaksanakeun konsép ieu sareng kéngingkeun gelar kehormatan CSR (tanggung jawab sosial perusahaan) di 2020.


Waktos Post: Nov-18-2020