Upacara bubuka Mersen Zhejiang Co., Ltd. diayakeun dina 5 Nopémber soré

Upacara bubuka Mersen Zhejiang Co., Ltd. diayakeun dina 5 Nopémberth soré Wakil Sekretaris sareng Pimpinan County Changxing County Yiting Shi ngucapkeun pidato.
Dina pidato na, Yiting Shi nyarios yén pamekaran Changxing teras-terasan resep singa menari, kalayan pinuh ku karep sareng semangat, sabab urang salawasna ngagaduhan sikap "sacara terbuka" sareng ngobrol sareng dunya sareng ngembangkeun aktip. Sanaos kapangaruhan ku COVID-19 sareng faktor sanés taun ieu, kami parantos ngajaga tekad sareng ngusahakeun usaha pangageungna pikeun ngirangan pangaruh. Dina tilu kuartal kahiji, indikator ékonomi Changxing peringkat payun di propinsi Zhejiang sareng kota Huzhou. Sacara total 38 proyek investasi asing dikenalkeun, sareng ngagaduhan Dolar AS 270 juta salaku modal asing. Samentara éta jumlah ékspor naék 31%

Yiting Shi nyatakeun dina sababaraha taun ka pengker, kalayan tujuan pikeun ngembangkeun kabupatén anu ngagaduhan lingkungan bisnis anu pangsaéna di Cina, Changxing parantos ngalakukeun upaya pikeun nyiptakeun kabupaten internasional, legalized sareng merenah. Éta parantos ngiringan ngiringan seueur proyék kualitas luhur di bumi sareng luar negeri, sapertos Mersen, Clarios sareng Geely. Ogé Changxing ngokolakeun perusahaan lokal anu hadé kalayan pendapatan langkung ti CNY 100 milyar, sapertos Tianneng sareng Chaowei. Changxing bakal tetep ngembangkeun lingkungan bisnis kalayan investasi sareng perdagangan anu langkung merenah, persaingan anu langkung adil sareng jasa pamaréntah anu langkung éfisién di payun. Éta bakal ngalayanan produksi sareng operasi Merson sacara sepenuh hati, anu bakal ngabantosan Mersen janten panyadia industri sekering terkenal di dunya. Changxing bakal nyayogikeun jasa anu saé kualitas sareng efisien sami upami perusahaan hulu sareng hilir Mersen netep di Changxing, anu bakal ngamajukeun pamekaran ranté industri sareng janten gugusan industri gancang-gancang.

Mersen Zhejiang Co., Ltd. dimodalan ku perusahaan anu didaptarkeun di Perancis, anu ngagaduhan mesin cetak suntikan, pusat mesin CNC, jalur produksi, punch, lathe, mesin panggilingan radial universal sareng produksi sareng alat bantu tambahan. Saatos réngsé proyék ieu, 37,6 juta potongan komponén listrik tiasa dihasilkeun unggal taun, sareng perkiraan nilai kaluaran taunan sakitar CNY 160 juta anu bakal kéngingkeun CNY 11,2 juta salaku kauntungan sareng CNY 10,14 juta salaku pendapatan.

news3-(4)
news3-(1)
news3-(3)
news3-(2)

Waktos Post: Nov-18-2020