Kami ngayakeun latihan seuneu di énjing 9 Oktober 2020

Dina raraga nguatkeun kasadaran sadaya karyawan ngeunaan kaamanan seuneu, sareng ningkatkeun kapraktisan praktisna dina pencegahan seuneu sareng pananggulangan bencana, ogé nyegah kacilakaan dina pucukna, urang suksés ngayakeun latihan seuneu di énjing 9 Oktober 2020, anu mangrupikeun sasih sateuacan dinten kaamanan kebakaran nasional. Langkung ti 100 jalma ti departemén produksi, tim fungsional sareng kaamanan anu relatif ngiringan latihan seuneu.

Sateuacan ngawitan latihan, manajer umum kami Alex ngayakeun mobilisasi, ngajelaskeun aturan persaingan sareng poin anu kedah diperhatoskeun. Dina usum panas akhir sareng mimiti usum gugur, suhuna tetep luhur pisan, kaamanan seuneu perusahaan parantos janten prioritas utama padamelan produksi kaamanan. Ngaliwatan latihan ieu, sadaya staf parantos ningkatkeun kasadaran kaamanan seuneu sareng katerampilan pikeun pitulung diri, anu ngagaduhan peran positip dina produksi kaamanan sareng kulawarga kaamanan kapayunna. Pimpinan tim kaamanan jero ngajelaskeun panggunaan alat-alat pemadam kebakaran sareng nunjukkeun anu penting. Titik konci pemadam kebakaran ieu parantos diémutan ku urang sadayana.

Saatos latihan, manajer produksi Mr. Li nyauran sadayana padamel pikeun diajar sareng ngawasa élmu ngeunaan kasalametan seuneu sareng ningkatkeun kasadaran kaamanan. Nalika aya seuneu, urang kedah kalem nungkulan éta sareng ngalakukeun padamelan anu hadé dina pencegahan kaamanan. Kami tiasa percanten yén bor ieu bakal nyayogikeun pangalaman praktis anu épéktip sareng karya darurat tertib di payun, sareng ogé nyimpen dasar anu kuat pikeun produksi kaamanan sadidinten!

news2


Pos waktos: Okt-09-2020