kami ngatur sadaya padamel pikeun ngumbara ka Yuliao

Tempat indah Yuliao tempatna di Yuliao, Kota Mazhan, anu aya di belah kiduleun County Cangnan, Propinsi Zhejiang. Wétan na caket sareng laut, sareng belah kidul caket kota Xiaguan, ogé kalér ditutup sareng kota Chixi, sedengkeun anu kulon ngadeukeutan kota Mazhan. Éta kalebet 18,5 kilométer pasagi. Daérah pagunungan na ti kalér ka kidul, anu dikurilingan gunung héjo sareng pines héjo di belah kulon kalér. Éta beunghar sisikian, sayuran sareng buah-buahan, ogé mangrupikeun Perikanan anu penting di Cangnan County. Aya langkung ti 10 jinis perikanan anu diékspor ka nagara deungeun. Kerang, keuyeup, kerapu sareng sumber cai sanésna seueur pisan, anu dijual kalayan saé di Jepang, Hong Kong sareng Macao. Iklim pikaresepeun, pantai lega, batu karang langka, laut biru, pulau alam parantos mangrupikeun ciri basisir anu unik. Aya 68 daerah anu saé, anu dikarang ku Golden Beach, Music Stone, Genep belas karang anu hebat sareng kota kabut sareng sajabana… Dina 1991, éta ditunjuk salaku tempat permandangan propinsi sareng mangrupikeun kawasan wisata anu énggal.

Sateuacan proyek Mersen Changxing dimimitian, pikeun ngeuyeuban kahirupan budaya urang, sareng ningkatkeun kohesi perusahaan, ogé ngahargaan sadayana padamelan padamel, kami ngatur sadaya padamel pikeun ngumbara ka Yuliao. Ngaliwatan kagiatan ieu, urang tiasa ngamajukeun silih paham, sareng bakal ngawangun suasana anu ngahiji, aktip sareng progresif. Dulur sayah sapinuhna sareng santai awak sareng pikiran, resep kana perjalanan ieu. Nuhun, Mersen!

news4


Waktos Post: Nov-18-2020