Non-Filler Tautan Sekering Anu Terpanjang

  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Non-Filler Tautan Sekering Anu Terpanjang

    Kontak cap silindris pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 60A, sareng kontak péso pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 600A, elemen sekering cross-section variabel anu didamel tina paduan seng. Pangguna tiasa ngagentos unsur sekering kaduruk kalayan gampang sareng nganggo sekering deui.