Sekering Null Line

  • Null line fuse

    Sekering garis nol

    Serial sekering garis Null ieu tiasa dilengkepan ku séri RT18 anu gaduh sekering / basa sareng séri DR tina sekering pegatkeun
    saklar pikeun panggunaan, mis. éta tiasa digabungkeun sacara bébas kana struktur RT18-32 3P + N, sareng sajabana atanapi digabungkeun salaku kabutuhan pelanggan.