Produk

  • Fuse Carrier (Handle)

    Fuse Carrier (Pakem)

    Pamawa sekering diwangun ku liang anu néwak. tombol push, dewan jaga sareng gagangna. Aya tilu posisi pikeun liang keno. pikeun NH000-NH00, NH0-NH3, sareng NH4 sekering.
  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Fuse Bases Pikeun Fuse Pipe Square Ku Kontak Péso

    Dasar diwangun ku keramik anu kapadetan tinggi, papan résin tahan panas sareng kontak statis bentukna ngaganjel dina struktur anu kabuka. Produk kasebut diulas ku panas anu tilelepna anu alus, kapadetan mékanika tinggi, sambungan anu dipercaya sareng operasi saderhana. Éta sayogi kanggo sadaya sekering NH000-NH4.
  • Special Fuse Bases / Holders

    Basis sekering Husus / Panyekel

    Aya dua jinis struktur pikeun jenis basa sekering ieu; Salah sahijina diwangun ku operator sekering, Tautan sekering bolting nyaéta
    dipasang kana operator, teras éta dilebetkeun kana kontak statik tina panyokong / dasar. Teu aya operator pikeun struktur anu sanés,
    dimana sekering bolting langsung dipasang kana kontak statik tina pendukung / base. Perusahaan ogé tiasa ngahasilkeun pangkalan non-standar sanés dina kabutuhan konsumén.
  • Cylindrical Fuse Holders

    Panyekel Sekering Silindris

    Saatos kasus suntik palastik dilengkepan ku kontak sareng tautan sekering, dasar-dasarna dibentuk ku ngelas atanapi ngagulung duanana tiasa terstruktur multi-fase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 mangrupikeun struktur kabuka, sareng anu sanésna struktur semiconcealed. Aya lima ukuran sekering anu sayogi pikeun dipilih pikeun dasar sekering anu sami tina RT18N, RT18B sareng RT18C, Aya dua sét garis kaluar pikeun RT18N. Hiji nyaéta
    dipasang sareng tautan sekering link sekering tina ukuran numutkeun. Anu sanésna mangrupikeun kontak terbuka permanén kalayan titik putus ganda. Unit basa sadayana tiasa motong kakuatan. Basis Rt18 sadayana dipasang DIN rail, diantarana RT18L dilengkepan konci kaamanan ngalawan operasi anu salah dina kaayaan rusak.
  • Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links Pikeun panangtayungan Semiconductor

    Unsur sekering cross-section variabel didamel tina lambar pérak murni disegel dina tabung lebur tina serat gelas epoxy anu tahan panas. Tabung sekering dieusi kuartal purity tinggi anu dirawat sacara kimia salaku medium pembakaran busur, Dua tungtung awak lebur disambungkeun kana kontak (péso) ku las titik.
  • Bolt Connected Square Pipe Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Sambungkeun Pipa Pasagi Tipe Fuse Fast-acting Pikeun panangtayungan Semikonduktor

    Unsur sekering cross-section variabel didamel tina lambar pérak murni disegel dina tabung lebur tina serat gelas epoxy anu tahan panas. Tabung sekering dieusi kuartal purity tinggi anu dirawat sacara kimia salaku medium pembakaran busur, Dua tungtung awak lebur disambungkeun kana kontak (péso) ku las titik.
  • Bolt Connected Fuse Links

    Bolt Patalina sekering Pakait

    Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak anu disegel dina kartrid anu didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugas. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Striker panginten dipasangkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun langsung microswitch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis.
  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silindris

    Unsur sekering peuntas anu variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina kaca keramik atanapi epoxy anu seueur tugasna. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana tutup mastikeun sambungan listrik anu dipercaya; Striker tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nyayogikeun geuwat mikro-switch pikeun masihan sababaraha sinyal atanapi motong sirkuit sacara otomatis. Sekering khusus sakumaha ka Gambar 1.2 ~ 1.4 tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén.
  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Tautan Sekering Babak Babak Ku Kontak Péso

    Unsur sekering peuntas variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina gelas epoxy tahan suhu luhur. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana kontak péso mastikeun sambungan listrik anu dipercaya.
  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Sekering Pipa Kuadrat Ku Kontak Péso

    Elemen sekering cross-bagian variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak disegel dina kartrid didamel tina keramik tugas tinggi, tabung Fuse ngeusi keusik quartz purity tinggi dirawat sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Indikator atanapi panarajang tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nunjukkeun cutout sekering atanapi masihan sababaraha sinyal sareng motong sirkuit sacara otomatis.
  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Non-Filler Tautan Sekering Anu Terpanjang

    Kontak cap silindris pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 60A, sareng kontak péso pikeun arus anu dipeunteun dugi ka 600A, elemen sekering cross-section variabel anu didamel tina paduan seng. Pangguna tiasa ngagentos unsur sekering kaduruk kalayan gampang sareng nganggo sekering deui.
  • Fuse monitoring devices

    Alat monitoring sekering

    Éta diwangun ku bagian-bagian ieu: 1. Striker lééh, 2. Saklar mikro (kalayan hiji kontak caket anu normal sareng hiji kontak terbuka normal), 3. Dasar pikeun striker sareng saklar. Alat monitoring sekering biasana sajajar handapeun sekrup pengikat tutup di tungtung sekering. Nalika sekering rusak, pin anu mogok kaluar tina panyerang, microswitch kadorong sareng sinyal dikirim kaluar atanapi sirkuit ditegor. Teras jarak antara dua tungtung pengikat tiasa disaluyukeun dina kisaran anu tangtu pikeun paralel kana sekering kalayan jangkung anu béda.
12 Teras> >> Halaman 1/2