Tautan Sekering Babak Babak Ku Kontak Péso

  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Tautan Sekering Babak Babak Ku Kontak Péso

    Unsur sekering peuntas variabel didamel tina logam murni anu disegel dina kartrid didamel tina gelas epoxy tahan suhu luhur. Tabung sekering dipinuhan ku keusik quartz purity tinggi anu diperlakukeun sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering tungtung kana kontak péso mastikeun sambungan listrik anu dipercaya.