Basis sekering Husus / wadah

  • Special Fuse Bases / Holders

    Basis sekering Husus / Panyekel

    Aya dua jinis struktur pikeun jenis basa sekering ieu; Salah sahijina diwangun ku operator sekering, Tautan sekering bolting nyaéta
    dipasang kana operator, teras éta dilebetkeun kana kontak statik tina panyokong / dasar. Teu aya operator pikeun struktur anu sanés,
    dimana sekering bolting langsung dipasang kana kontak statik tina pendukung / base. Perusahaan ogé tiasa ngahasilkeun pangkalan non-standar sanés dina kabutuhan konsumén.