Link Sekering Pipa Kuadrat Ku Kontak Péso

  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Sekering Pipa Kuadrat Ku Kontak Péso

    Elemen sekering cross-bagian variabel didamel tina tambaga murni atanapi pérak disegel dina kartrid didamel tina keramik tugas tinggi, tabung Fuse ngeusi keusik quartz purity tinggi dirawat sacara kimia salaku medium arc-extinguishing. Titik-las unsur sekering bérés ka terminal mastikeun sambungan listrik anu dipercaya sareng ngabentuk ngalebetkeun kontak jinis péso. Indikator atanapi panarajang tiasa dilampirkeun kana tautan sekering pikeun nunjukkeun cutout sekering atanapi masihan sababaraha sinyal sareng motong sirkuit sacara otomatis.